Пн-Пт з 09:00 до 18:00,  Сб з 10:00 до 15:30, Нд. онлайн

Полiтика конфіденційності

Полiтика конфіденційності "Аріа Каталог" 

https://aria-katalog.kiev.ua/

Реєструючись на сайті Інтернет-магазину https://aria-katalog.kiev.ua/, Ви даєте згоду на обробку персональних даних (далі – Згода) згідно ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-VI.

Прийняттям цього Згоди є реєстрація на Сайті або оформлення замовлення без реєстрації. Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

1. Ви погоджуєтеся на обробку своїх персональних даних без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням.

2. Ви погоджуєтеся на обробку таких персональних даних:

прізвище, ім'я ; дата народження; адреса реєстрації та проживання; номери контактних телефонів, адреси електронної пошти та інші анкетні дані.

3. Метою обробки персональних даних є – продаж товарів з сайту і обробка замовлень Покупця.

4. Підставою для обробки персональних даних є ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-VI. В процесі обробки з

персональними даними можуть бути здійснені наступні дії: збирання, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, знищення.

5. Ви погоджуєтесь на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Покупця, якщо це пов'язано з обробкою або доставкою замовлення Покупця. (Наприклад, передача ваших даних кур'єру для доставки товару)

6. Персональні дані можуть зберігатися і оброблятися до ліквідації даного сайту.

7. Згода може бути відкликана Покупцем, шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу info@aria-katalog.kiev.ua

8. Даний згода діє до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п. 6 та п. 7 даної Згоди.

9 .Категорії Персональних даних, збір яких здійснює сайт (самостійно або за посередництвом третіх осіб, містять: Файли «cookie» і Дані про використання мережевих ресурсів.

 Персональні дані можуть надаватися Користувачем самостійно або їх збір може автоматично здійснювати сайт при його використанні.

Якщо не вказано інше, сайт https://aria-katalog.kiev.ua використовує файли cookie» (або інші засоби відстеження) для ідентифікації Користувачів і запам'ятовування встановлених ними глобальних параметрів налаштування виключно в цілях надання послуги, потрібної Користувачу.

10. Використання текстових та графічних матеріалів з сайту можливе лише за наявності письмового дозволу адміністрації сайту.